0 800 402 880

Зміни умов програми IQ energy

В рамках Програми IQ energy з метою підвищення енергоефективності житла в Україні будуть змінені критерії енергоефективності для категорії продукції «Вікна».

 

Так, всі вікна, які будуть реалізовуватися в кредит після зазначеної дати за Програмою IQ energy повинні мати показник приведеного опору теплопередачі не менше 0,75 м 2 К / Вт незалежно від температурної зони експлуатації.

Відповідно, на сайті IQ energy в Каталозі технологій будуть видалені всі продукти (віконні конструкції), які не відповідають вказаному критерію. Крім того, буде видалений фільтр за температурними зонами (I-я і II-я). З цього часу всі вікна, які залишаться на сайті, будуть прийнятними для застосування незалежно від регіону України.
Також, крім загального критерію енергоефективності, до продукції будуть застосовані додаткові критерії прийнятності, а саме:
• Склопакет повинен мати дві або більше повітряних камер (більше не підтримуються однокамерні склопакети);
• Товщина профільної системи (непрозорої частини) віконної конструкції повинна бути не менше 70 мм (не підтримуються 3-х і 4-х камерні 58 мм і 60 мм системи);
• Товщина непрозорого заповнення віконних конструкцій (сендвіч-панелі) повинна бути не менше 32 мм.
Для підтвердження зазначених критеріїв при верифікації проектів клієнтам буде необхідно обов'язково надавати фото етикеток (маркування) на склопакеті із зазначенням його формули і фото, що показують кількість камер і товщину профілю.
Особливу увагу просимо звернути партнерам і клієнтам -жітелям другий температурної зони України (Закарпаття, Одеська, Миколаївська, Херсонська та Запорізька області), для яких ці зміни є суттєвими.