0 800 402 880
НІЯКИХ КАЗОК ТА ЖАХІВ – ТІЛЬКИ РЕАЛЬНІ ЗНИЖКИ НА ЯКІСНІ ВІКНА

НІЯКИХ КАЗОК ТА ЖАХІВ – ТІЛЬКИ РЕАЛЬНІ ЗНИЖКИ НА ЯКІСНІ ВІКНА

Акція «Реальні знижки» на вікна Goodwin.

Компанія Goodwin пропонує знижки від 15% до 30% на якісні металопластикові конструкції з профілю VEKA кожному, хто замовить консультацію, замір чи прорахунок на сайті https://goodwin.ua/ та назве промокод GOODWIN2020 консультанту компанії.

Акція триває з 1.05.2020 по 31.07.2020.

Назвавши промокод GOODWIN2020 під чаз розмови зі спеціалістом контакт-центру Goodwin, або написавши його під час консультації онлайн в чаті сайту https://goodwin.ua/ або в соціальних мережах компанії, Ви гарантовано отримуєте знижку під час оформлення договору на придбання металопластикових конструкцій з профілю VEKA. Кожен отримає можливість заощадити від 15% до 30%. Кінцевий розмір знижки залежить від комплектації конструкції/й та обсягів замовлення.

Тож, купуючи вироби з кращими показниками енергоефективності та безпеки, ви отримуєте шанс більше заощадити та придбати якісні конструкції Goodwin на супер вигідних умовах.

 

УМОВИ АКЦІЇ

  • В акції приймають участь лише користувачі, що отримали консультації через офіційний контакт-центр компанії Goodwin та назвали в ході розмови промокод GOODWIN2020.
  • Для отримання консультації через контакт-центр компанії Goodwin та участі в акції потрібно скористуватися будь-якою формою зворотнього зв’язку на сайті https://goodwin.ua/, зателефонувати за безкоштовним номером телефону 0 800 402 880, скористатися онлайн-чатом на сайті https://goodwin.ua/, або ж написати нам в соціальних мережах (https://www.facebook.com/goodwin.ua, https://www.instagram.com/goodwin.ua/).
  • В акції не беруть участь ті, хто не залишили точні контактні дані (ім’я, номер телефону, адресу, бажані розміри та характеристики конструкції/й) під час спілкування зі співробітниками контакт-центру Goodwin.
  • Співробітник контакт-центру Goodwin ОБОВ’ЯЗКОВО має підтвердити усно або письмово, що Вами виконано всі умови, промокод прийнятий та Вас допущено до участі в акції.
  • Розмір знижки оговорюється лише безпосередньо під час підписання документів і оформлення замовлення на конструкції Goodwin.