0 800 402 880
Акція! 25% знижки на конструкції Goodwin в профільній системі Topline c фурнітурою SIEGENIA

Акція! 25% знижки на конструкції Goodwin в профільній системі Topline c фурнітурою SIEGENIA

Компанія Goodwin запускає акцію на новинки 2020 року і пропонує конструкції з оптимальною комплектацією: оновленої профільною системою Topline і німецькими фурнітурними системами SIEGENIA, на супер вигідних умовах – зі знижкою 25%.

В рамках акції кожен покупець отримує гарантовану знижку 25%, зупинивши свій вибір на конструкціях, виконаних з профілю Topline і доукомплектувати замовлення будь-якої системи фурнітури системою SIEGENIA.

Оновлена профільна система Topline вирізняється унікальним елегантним дизайном і поліпшеними показниками енергоефективності. Ви просто закохаєтесь в витончені скошені грані стулки Topline, зможете самостійно підібрати тип армування (квадратний або п-подібний), і, що особливо приємно, отримаєте можливість придбати конструкції, виготовлені з цього стильного шестикамерна профілю, на дуже вигідних умовах.

Доукомплектувавши дизайнерські конструкції Goodwin Topline сучасною німецькою фурнітурою SIEGENIA, ви зможете отримати подвійну вигоду, адже ця фурнітура не має конкурентів за рівнем комфорту, надійності і довговічності.

Акція продовжена до 31.10.2020 р.