0 800 402 880
Склопакети Goodwin з багатофункціональним склом Guardian ClimaGuard Solar - вигідне рішення для комфорту в будинку

Склопакети Goodwin з багатофункціональним склом Guardian ClimaGuard Solar - вигідне рішення для комфорту в будинку

Комфорт в будинку - це безцінне. Хоча іноді створити комфортні умови куди дешевше і простіше, ніж можна подумати. Особливо, коли у тебе є такий партнер, як Guardian.

Завод Goodwin вже довгий час співпрацює з цим всесвітньо відомим брендом, що спеціалізується на виробництві по-справжньому розумного скла, яке володіє без перебільшення фантастичними здібностями. Роки співпраці з Guardian не пройшли для нас даром і сьогодні склопакети Goodwin з багатофункціональним склом Guardian ClimaGuard Solar не просто відповідаю міжнародним стандартам якості, а володію унікальними на українському ринку показниками енергоефективності.

Спеціальне енергоефективне скло Guardian ClimaGuard Solar забезпечує утримання необхідного тепла в будинку в зимовий час і дає можливість істотно знизити надходження жарких сонячних променів в літні місяці.

Вікна з багатофункціональним кольоровим склом Guardian ClimaGuard Solar допоможуть власникам житла, будівельникам і архітекторам втілити в життя свої оригінальні дизайнерські ідеї для будинку, в той же час зберігаючи відмінні технічні характеристики вікон. Всі варіанти скла ClimaGuard Solar відрізняються багатофункціональністю і круглий рік підтримують комфорт в будинку: вони одночасно захищають від сонця, знижуючи приплив тепла в спекотні літні місяці, і забезпечують чудову теплоізоляцію, утримуючи тепло в будинку в холодну зиму.