0 800 402 880
Компанія Goodwin вдосконалює конструкції, переходячи на невидимий зварювальний шов

Компанія Goodwin вдосконалює конструкції, переходячи на невидимий зварювальний шов

Якість – це робити що-небудь правильно, навіть коли ніхто не дивиться”.

                                                                                                                                                                         Henry Ford

Бездоганна якість виражається не тільки в фізичних властивостях світлопрозорих конструкцій, але й в їх зовнішньому вигляді. Саме тому компанія Goodwin придбала новітню німецьку зварювальну лінію та почала випускати конструкції з майже невидимим зварювальним швом.

Чому це важливо?

По-перше, надійні, акуратні та тонкі зварювальні шви – це важливий шматочок в пазлі, з якого складаються по-справжньому якісні металопластикові конструкції. Покупці та партнери підтвердять, що раніше шви конструкцій Goodwin також були доволі акуратні та тоненькі, але ми прагнули абсолютної бездоганності. Тому зробила все можливе, щоб наші покупці отримали максимум якості, комфорту та естетичного задоволення від придбаного вікна, дверей чи іншої конструкції Goodwin.

По-друге, і без того наднадійні конструкції Goodwin стали міцнішими, краще витримують статичні навантаження та тривалу експлуатацію. Шви не будуть бруднитися і доглядати за чистотою вікна чи дверей стане набагато легше.

По-третє та найголовніше, що тепер, дивлячись на вікна Goodwin, ви будете бачити досконалу конструкцію, цілісну та маже безшовну. Найбільше це вплинуло на загальне сприйняття металопластикових виробів в ламінаціїї. Невидимий шов перетворив їх з кольорових конструкцій, що імітують певну текстуру, на дизайнерські вироби, які надзвичайно переконливо повторюють поверхню деревини, металу чи створюють інший вражаючий ефект.

Тож, навіщо залишатися в кроці від ідеалу, коли є можливість придбати естетично досконалі конструкції Goodwin та споглядатимете гарну витончену конструкцію, покликану дарувати тепло та комфорт протягом більш як 50 років експлуатації.