Переваги вклейки склопакетів:

• Збільшення жорсткості конструкції, що робить позитивний вплив на термін експлуатації фурнітури і конструкції в цілому.

• Провисання віконної стулки в процесі експлуатації практично виключено. Провисання стулки - одна з найбільш поширених проблем з вікнами, чим більше і важче конструкція, тим більша ймовірність провисання. ПВХ профіль з уклеєним склопакетом при правильному виконанні всіх робіт утворює єдине ціле, тому провисання стулки виключається

• Для нестандартних віконних конструкцій (трикутні, круглі, трапецієподібні і т.д.) вклейка склопакета є гарантією стабільної форми і довговічності. Збільшення допустимих розмірів склопакета! У сучасній архітектурі затребувані широкоформатні світлопрозорі конструкції, безімпостним конструкції, саме вклеювання склопакета є ключем для вирішення актуальних архітектурних завдань. Такий спосіб закріплення склопакета дозволяє збільшити розміри на 10% по ширині і висоті.

• Підвищена взломостойкость вікна по периметру вклеєного склопакета.
Найбільш поширені способи проникнення зловмисників в приміщення через віконний проріз: бій скла, видавлювання склопакета і виведення цапф з відповідних планок. Найнеприступнішим і безпечним вікном буде те, де виконуються три умови: ударостійке скло, противовзломная фурнітура, склопакет неможливо видавити. Вклеєний склопакет неможливо видавити з стулки.

• Підвищується звукоізоляція вікна.